O KLUBU

Džiu džicu klub Hyokai - PANsaHER

-iz Šapca, je osnovan 1998. godine od strane senseia Milana Vujasina 6. DAN Jujutsu, 3. DAN Judo . Klub je osnovan pod nazivom "Ujedinjeni borbeni sistem samoodbrane", ili UBSS , jer obuhvata i vežba i druge borilačke veštine. Termin "Hyokai" u prevodu sa japanskom znači "panter klub". Pored tradicionalne (japanske) džiu džice - kao cntralne veštine, u klubu se vežba džudo, parterne tehnike, kik boks, kick boxing i ful-kontakt. Sve veštine su spojene u jedinstven sistem samoodbrane, koji se trenira kroz simulacije realnih situacija. U klubu se pored redovnog rada sa velikim brojem učenika, organizuju i kursevi samoodbrane za decu, starije muškarce i žene, službena lica, kao i pripadnike obezbeđenja i telohranitelje. Kroz klub je od osnivanja prošlo mnogo generacija, više stotina boraca. Neki od njih su bili veoma uspešni i trudom i radom osvojili mnogobrojne domaće i medjunarodne medalje. U klubu se radi i sportsko-takmičarski Ju Jutsu, gde je naš klub sa svojim takmičarima među prvima u nasoj zemlji.  

Zbog velikih doprinosa ovoj veštini, i dobrih rezultata shihan Milan Vujasin je postavljen za jednog od glavnih trenera u JJSS (Jujutsu savez Srbije)

Ju Jutsu klub PANsHER ima saradnju sa velikim brojem uglednih međunarodnnih organizacija: Martial arts International federation (SAD), European Budo Council (Švedska), Bushido Zazen International Society (V. Britanija).

- Klub prijateljstva Šabac-Fujimi

 

 


kalendar dogaĐAJA:

TERMINI TRENINGA:

-JUJUTSU - termini za decu:
Utorak 19:30-20:45h
Ćetvrtak 19:30-20:45h
Nedelja 19:30-20:45h


-JUJUTSU - termini za odrasle:


Utorak 20:30-22:00h
Četvrtak 20:30-22:00h
Nedelja 20:30-22:00h


DŽUDO:

Ponedeljak 19:30 - 20:45
Sreda 19:30 - 20:45
Petak 19:30 - 20:45

 

BRAZILSKA DŽIU-DŽICA:


Ponedeljak 19:30 - 20:45
Sreda 19:30 - 20:45
Petak 19:30 - 20:45

 

ssss

 

 
Dojo (dōjō) je Japanski termin, koji u bukvalnom prevodu znači "Mesto načina". Inače, dōjō-i se vezuju za hramove. Danas termin "dojo" u Ju Jutsu predstavlja mesto gde se trenira veština, ali inače odnosi na formalno mesto za okupljanje studenata Japanskih borilačkih veština, u cilju usavršavanja stilova i veština, kao i mesto gde se vrše testiranja, polaganja za stepene (pojase) i mesto u kojoj se održavaju manifestacije kluba.Ju Jutsu klub borilackih veština Hyokai - Panther  


- Hyokai Ju Jutsu klub borilačkih veština

- Video Galerija

- Foto Galerija

- Panther Kids školica poligona
- Ju Jutsu Istorija

- Šihan kluba

- Arhiva

- Kontakt

 
 

Naucite vrhunsku samoodbranu! Klub borilackih vestina iz Sapca PANTER i UBSS (Ujedinjeni borbeni sistem samoodbrane). Info: 062 188 63 60 - Milan Vujasin(glavni trener kluba). ul. Oslovodjenja br.5 15000 Sabac. Vestine: DZU DZUCU, BRAZILSKI DZIU DZICU, DZUDO! Ne postoji starosna granica! Klub borilackih vestina- PANTER iz Sapca. Sport sabac. Dzudo sabac. Ju Jutsu Sabac. jiu jitsu sabac dzu dzucu sabac. dziu dzicu sabac. gracie barra sabac. Brazilski dziu dzicu sabac