Klub borilackih veština - PANTER - Šabac, Srbija, je osnovan 1998. godine od strane Šihana Milana Vujasina, 6. DAN Ju Jutsu (srp. Đu ducu, džu džucu, džiu-džicu, džu džicu), 3. DAN Judo(Džudo). Klub je osnovan pod nazivom "Ujedinjeni borbeni sistem samoodbrane", ili UBSS , jer obuhvata i vežba i druge borilacke veštine, osim tradicionalne japanske Ju jutsu veštine. Poznat je i pod terminom "Hyokai" - što u prevodu sa japanskog znaci "Panter klub". Pored tradicionalne, japanske Ju Jutsu, kao centralne veštine, u klubu se vežbaju Džudo - "Judo", BJJ -"Brazilska džiu-džica" i "Kickboxing". Sve veštine su spojene u jedinstven sistem samoodbrane, koji se trenira kroz simulacije realnih situacija. Sva deca, studenti, zaposleni, penzioneri, muškarci i žene, momci, devojke su dobrodošli da treniraju sa nama, nauce samoodbranu, oslobode svoj duh, smire ga, ili možda, ako žele i da se oprobaju u takmicenju!

 

 


Upis je u toku!
Ne postoji starosna granica. Oslobođenja br. 5. Šabac.
Termini treninga (klikni).
Info na: +381 62 188 63 60 ...
Naučite savršenu samoodbranu! Džu Džucu je, u realnosti, dokazano najefikasnija borilačka veština. Naučite tehnike koje koje primenjuje vojska i policija! Smirite svoj duh, oživite svoje telo i naučite tehnike koje nikada nećete zaboraviti!...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tae Bo i Fitnes za žene. Efekti vežbanja u ovoj fitnes disciplini vidljivi su već posle nekoliko treninga, a osim sagorevanja kalorija, zateže se struk, ispravljaju leđa, podižu grudi..

 

DEŠAVANJA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .